If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
НЕ са прави, разбира се! Като мислиш, че са прави и не ти харесва марката, сменяй я, какво ти пречи? Като ще караш кола, без желание, е като да "оправяш" жена, без да я желаеш!
Не се пали де, къде прочете, че не я харесвам? Ама това не променя факта, че е чуплива. Днес даже я зарадвах със спортни дискове Ротингер и накладки АТЕ - да е жив и здрав Иво . Идва ред за стабилизираща щанга - втори път, после...и така до безкрай
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
като цяло не и аз не харесвам това че няма каде даси оставя кафето обаче реших проблема пахам го вав вратата и досега несе е разливало нито 1 пат за друго несе сештам освен чеми гори 12-14 на 100
Чашата с кафето ако е от меките дълги се държи м/у дръжката на ръчната и пасажерската седалка, ако е твърда или пластмасова - м/у кожуха на ръчната и пасажерската седалка.Изпробвано
Не ми харесва кората под двигателя.
Доста често я чувам как се търка в асфалта.
Не знам,при вас така ли е,но закача повече от Пежото което карах до скоро.
При вас как е ? Закачат ли ви корите ?
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Не ми харесва кората под двигателя.
Доста често я чувам как се търка в асфалта.
Не знам,при вас така ли е,но закача повече от Пежото което карах до скоро.
При вас как е ? Закачат ли ви корите ?
На мен не ми харесва потресаващо неприятно твърдата возия.Предната ми кола-БМВ 528,беше с фабрично вградено спортно окачване и возеше в пъти по-приятно!
На мен не ми харесва потресаващо неприятно твърдата возия.Предната ми кола-БМВ 528,беше с фабрично вградено спортно окачване и возеше в пъти по-приятно!
Сравняваш различни класове автомобили. Какво имаш предвид под приятно? Да вози като лодка, да е като лагерница? Уточни, че за всеки е различно. Аз съм със спортни пружини Кони и мога да кажа, че вози много приятно. Стегнато, не ляга по завоите, дори и с висока скорост, а пък през дупки и легнали полицаи доста по-комфортно от доста други автомобили от класа й. Особено ако е по-бързо. Но в никакъв случай не мога да се съглася, че е твърда, а казах, че съм с по-твърди пружини...за мен е по-скоро мека.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Ми или ще е много руса, или мноо големи цици ще има, не дай боже пък да е нимфоманка....особено на тва последното не мож угоди.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
на мен пък не ми харесва, че пишещите не си слагат в подписа каква кола карат.
щото, да споделиш впечатления от нещо, което само ти си знаеш какво е.....??!!
да, в отдела на 156 е, ама двг-та разни, вагони, седани, година.....
по принцип, не само в конкретната тема.
карай, лаф да става...
Карам 156 99-та 2.4 седан,защо питаш колега,да не би да има разлика в настройките на окачване на 2.0 бензин и 2.4 дизел или пък седан и комби са с различни окачвания?Ама ,карай,лаф да става!
---------- Post added at 15:31 ---------- Previous post was at 15:26 ----------
Сравняваш различни класове автомобили. Какво имаш предвид под приятно? Да вози като лодка, да е като лагерница? Уточни, че за всеки е различно. Аз съм със спортни пружини Кони и мога да кажа, че вози много приятно. Стегнато, не ляга по завоите, дори и с висока скорост, а пък през дупки и легнали полицаи доста по-комфортно от доста други автомобили от класа й. Особено ако е по-бързо. Но в никакъв случай не мога да се съглася, че е твърда, а казах, че съм с по-твърди пружини...за мен е по-скоро мека.
Да,различни класове са,но все пак Бмв-то е със спортно окачване,а Алфата със стоковото направо размазва образа в огледалото през дребни неравности,монетите в пепелника са като във миксер.
написал съм го: ".....по принцип, не само в конкретната тема...."
става дума за понятието - четивност.
където и за каквото и да се произнесеш, с периферното си зрение в подписа ти, веднага включвам с каква кола си и доколко разискваният проблем ме касае.
Comment