Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
    НЕ са прави, разбира се! Като мислиш, че са прави и не ти харесва марката, сменяй я, какво ти пречи? Като ще караш кола, без желание, е като да "оправяш" жена, без да я желаеш!
    Не се пали де, къде прочете, че не я харесвам? Ама това не променя факта, че е чуплива. Днес даже я зарадвах със спортни дискове Ротингер и накладки АТЕ - да е жив и здрав Иво . Идва ред за стабилизираща щанга - втори път, после...и така до безкрай
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Мойта е рикамби.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• като цяло не и аз не харесвам това че няма каде даси оставя кафето обаче реших проблема пахам го вав вратата и досега несе е разливало нито 1 пат за друго несе сештам освен чеми гори 12-14 на 100

Comment

• Чашата с кафето ако е от меките дълги се държи м/у дръжката на ръчната и пасажерската седалка, ако е твърда или пластмасова - м/у кожуха на ръчната и пасажерската седалка.Изпробвано
          Alfa 156
          ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
          sigpic

Comment

• Аз я пъхам в дръжката на вратата (ако е от пластмасовите)
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Има и друг лесен вариант. Има едни поставки,които се слагат между стъклото и кората на вратата. Удобни са и когато не ти трябва,можеш да я махнеш.

Comment

• Не ми харесва кората под двигателя.
                Доста често я чувам как се търка в асфалта.
                Не знам,при вас така ли е,но закача повече от Пежото което карах до скоро.
                При вас как е ? Закачат ли ви корите ?
                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщение
                  Не ми харесва кората под двигателя.
                  Доста често я чувам как се търка в асфалта.
                  Не знам,при вас така ли е,но закача повече от Пежото което карах до скоро.
                  При вас как е ? Закачат ли ви корите ?
                  Мне, опънали сме арматурна тел отдолу - "Безценно!"

Comment

• На мен не ми харесва потресаващо неприятно твърдата возия.Предната ми кола-БМВ 528,беше с фабрично вградено спортно окачване и возеше в пъти по-приятно!
                    alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

• на мен пък не ми харесва, че пишещите не си слагат в подписа каква кола карат.

щото, да споделиш впечатления от нещо, което само ти си знаеш какво е.....??!!

да, в отдела на 156 е, ама двг-та разни, вагони, седани, година.....
                      по принцип, не само в конкретната тема.

карай, лаф да става...
                      sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщение
                        На мен не ми харесва потресаващо неприятно твърдата возия.Предната ми кола-БМВ 528,беше с фабрично вградено спортно окачване и возеше в пъти по-приятно!
                        Сравняваш различни класове автомобили. Какво имаш предвид под приятно? Да вози като лодка, да е като лагерница? Уточни, че за всеки е различно. Аз съм със спортни пружини Кони и мога да кажа, че вози много приятно. Стегнато, не ляга по завоите, дори и с висока скорост, а пък през дупки и легнали полицаи доста по-комфортно от доста други автомобили от класа й. Особено ако е по-бързо. Но в никакъв случай не мога да се съглася, че е твърда, а казах, че съм с по-твърди пружини...за мен е по-скоро мека.
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                          Дори и да си прав, в което се съмнявам!
                          Той самия багажник не е мнооо малък, просто дупката му е малка, на седана!!!
                          НО красотата иска жертви.......
                          Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                          Точно, дупката е малка иначе събира доста багаж...Ама си е баси якия задник
                          Скоро не бях влизал в тази тема, но това не мога да го отмина без коментар.
                          Ако не беше кола, а жена, пак ли ще намирате косур?
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Ми или ще е много руса, или мноо големи цици ще има, не дай боже пък да е нимфоманка....особено на тва последното не мож угоди.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
                              на мен пък не ми харесва, че пишещите не си слагат в подписа каква кола карат.

щото, да споделиш впечатления от нещо, което само ти си знаеш какво е.....??!!

да, в отдела на 156 е, ама двг-та разни, вагони, седани, година.....
                              по принцип, не само в конкретната тема.

карай, лаф да става...
                              Карам 156 99-та 2.4 седан,защо питаш колега,да не би да има разлика в настройките на окачване на 2.0 бензин и 2.4 дизел или пък седан и комби са с различни окачвания?Ама ,карай,лаф да става!

---------- Post added at 15:31 ---------- Previous post was at 15:26 ----------

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                              Сравняваш различни класове автомобили. Какво имаш предвид под приятно? Да вози като лодка, да е като лагерница? Уточни, че за всеки е различно. Аз съм със спортни пружини Кони и мога да кажа, че вози много приятно. Стегнато, не ляга по завоите, дори и с висока скорост, а пък през дупки и легнали полицаи доста по-комфортно от доста други автомобили от класа й. Особено ако е по-бързо. Но в никакъв случай не мога да се съглася, че е твърда, а казах, че съм с по-твърди пружини...за мен е по-скоро мека.
                              Да,различни класове са,но все пак Бмв-то е със спортно окачване,а Алфата със стоковото направо размазва образа в огледалото през дребни неравности,монетите в пепелника са като във миксер.
                              alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

• написал съм го:
                                ".....по принцип, не само в конкретната тема...."

става дума за понятието - четивност.

където и за каквото и да се произнесеш, с периферното си зрение в подписа ти, веднага включвам с каква кола си и доколко разискваният проблем ме касае.

това е.
                                sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Working...
                                X